Rutes culturals i naturals a l’aire lliure

Històries del Mare Nostrum, de Badalona al Fòrum

Passejarem per tres ports i vàries platges, també veurem la desembocadura del riu Besòs on amiden vàries espècies d´ocells. Us explicarem algunes curiositats durant el camí per aprendre més coses sobre les nostres platges i municipis propers a Barcelona. És un itinerari molt bonic i fàcil per a tots els públics, és tot pla, i es fa en poc menys de dues hores a pas tranquil. Un recorregut recomanat per a tots els nivells escolars.

Des d'El Masnou a Montgat: dues joies del Maresme desconegudes

El Masnou, contemplarem alguns edificis modernistes, l´església parroquial i un bonic conjunt de cases del segle XVIII. En resum, veurem un típic poble del Maresme. visitarem un parc amb un preciós jardí romàntic i una gran mansió senyorial que va pertànyer a una acabalada família. Continuarem el nostre recorregut paral·lel al mar en direcció a Montgat, on passejarem per una bonica platja amb les seves antigues cases de pescadors. Un recorregut recomanat per a tots els nivells escolars.

Natura i modernisme a Canet de Mar

Aquesta visita consisteix en fer un recorregut històric i artístic per Canet de Mar, població on molts burgesos de Barcelona tenien la seva segona residència. L'arquitecte Lluís Domènech i Muntaner també disposava d'una vivenda d¡estiueig en aquesta població del Maresme, la qual visitarem, donat que avui en dia és una casa- museu. Aquesta visita és compatible amb una excursió a Pedracastell, des d'on podrem gaudir d'unes vistes extraordinàries del Maresma o també amb el castell de Santa Florentina, si voleu fer una sortida de tot el dia. Consulteu preus. Itinerari recomanat per a tots els cicles.

La serra de la Marina: Sant Jeroni de la Murtra i el Canyet

Us proposem una sortida quasi sense desnivell i amb un recorregut per camins que no representen cap dificultat tècnica. Visitarem una part de la Serra de la Marina passant pel Monestir de Sant Jeroni de la Murtra i, posteriorment, pel barri del Canyet, on podreu veure algunes de les cases d’estiueig centenàries que res tenen a veure amb les d’avui en dia per la tipologia d’arquitectura; també veurem camps de conreu i algunes masies. Recorregut de 13 km amb un desnivell suau. Un recorregut recomanat per a tots els nivells escolars.

El parc agrari del Llobregat i la Colònia Güell

Preciós recorregut pels paratges naturals del parc agrari i el Delta del Llobregat, on descobrirem la seva història, les espècies animals que hi habiten, coneixerem les plantes i arbres d'aquest indret. Un recorregut molt agradable a l'aire lliure pel Baix LLobregat, Recomanable per cicles de Primària i d'ESOEl Delta del Llobregat.

El cicle de l' aigua: fem el recorregut del Rec Comtal

Us proposem un itinerari per conèxer com arribava l'aigua a Barcelona des de Montcada i Reixac i des del Besos, respectivament, en diferents moments de la història. Recorregut històric des de la Casa de l'aigua (MUHBA) fins a Montcada i Reixac. Recomanable per a tots els cicles.

Edificis, jardins i miradors de Montjuïc

Us proposem un recorregut al voltant de la muntanya de Montjuic on descobrirem un munt de llocs poc concorreguts que amaguen històries molt interessants. Visitarem alguns jardins, cadascun amb les seves peculiaritats i característiques i a més, gaudirem d'unes increïbles vistes de Barcelona des de diferents punts de la ciutat. Aquesta visita és compatible amb una visita al poble Espanyol o la col·lecció del MANAC. Demaneu pressupost. Recomanable per a tots els cicles.

La ruta de Sant Ignasi a Manresa

L'any 2022 celebrarem els 500 anys de l'arribada de Sant Ignasi de Loyola a Catalunya. Per commemorar aquest fet, us proposem uns itineraris de mig dia o dia sencer a Manresa, Montserrat o el recorregut ignasià. Visita a la carta. Demaneu pressupost. Recomanable per a tots els cicles.

PASSEJADES

CIUTATS

NATURA

CIÈNCIES I TECNOLOGIA

Preu promocional fins el gener 2022, per grup Bombolla : 190€

EL PREU INCLOU EN TOTS ELS CASOS:

  • Guia oficial durant tot el recorregut.
  • IVA.
  • Preu per un grup bombolla màxim de 25 alumnes.
  • Suplement extra fins a un màxim de 30 participants: 5€ per alumne.
  • Gratuït pel professorat acompanyant.

EL PREU NO INCLOU EN TOTS ELS CASOS

  • El cost de les entrades en edificis, museus, fàbriques, …
  • El  cost de radio guia per a cada alumne, que té un preu de 3€ només per la ràdio i portant ells els auriculars.
  • El transport si fos necessari, que corre a càrrec del centre.
TENS DUBTES?

Contacta amb nosaltres

    Open chat