Som una agència de viatges experta en organització i personalització de viatges grupals. El nostre coneixement formatiu i del lloc garanteix que els nostres viatges es converteixin en “edventures”, experiències educatives alhora que emocionants.

Després de més de 25 anys dirigint Educatours, vam iniciar un nou projecte engrescador, Guiding tours. Durant més de 5 anys Guiding Tours S.L. ha acompanyat a estudiants d’arreu en els viatges i sortides que oferien els centres educatius. Buscant espais pels infants i adolescents per conèixer la cultura i història d’altres països, podent observar altres realitats socials.

 

Tenim la convicció que viatjar és una forma d’aprendre. I creiem que segueix sent així després d’haver vist remogut el món tal i com el coneixíem abans de la Covid-19.

 

L’escenari de la pandèmia ens ha plantejat a tots nous reptes i, en el nostre cas, ens ha dut a posar mirada i reflexió a la manera com volem transmetre cultura a la infància i adolescència.

 

Volem poder seguir acompanyant-vos en l’ensenyança perquè creiem és important. I aquest cop ho podem fer més conscients que mai. Per això hem dissenyat propostes culturals, respectuoses amb el nostre entorn. Creiem és més important que mai cuidar la manera com ens desplacem per visitar monuments històrics per exemple. Així com transmetre cultura en espais oberts i entorns segurs.

 

Ben segur la nostra manera de viatjar i veure el món ha canviat. I això ho hem integrat en totes les propostes que llancem pels grups escolars.

 

Com sempre, el nostre equip el formen grans professionals en el sector, amb anys d’experiència trepitjant el món. Som persones que ens agrada viure amb tu una manera de descobrir el que ens envolta. Per això t’acompanyem i t’ho ensenyem des d’un inici.

 

T’ajudem a triar el destí si no n’estàs convençut. T’organitzem l’arribada, et busquem un lloc extraordinari per reposar durant la teva estada i, el millor; el nostre equip de guies estarà a la teva disposició en tot moment.

 

Per això som diferents, perquè posem a la teva disposició un equip de guies turístics oficials que et portaran a viure aventures visitant els racons més insòlits de primera mà. Persones formades i amb anys d’experiència que saben transmetre amb entusiasme la història i la cultura d’un país.

EL NOSTRE EQUIP

Helena

Directora y guia oficial

Helena és una professional del turisme des de fa trenta anys, té una carrera de pedagogia i màster en turisme d'ESADE. És guia habilitada per la Generalitat de Catalunya. Va començar organitzant viatges a Europa per a estudiants quan encara no es viatjava tant. La seva filosofia ha estat sempre despertar la curiositat dels visitants i aprendre viatjant. Per tot plegat, té una manera molt didàctica de transmetre. És una líder natural, molt extravertida i amb coneixements amplis en molts àmbits.

CONTACTE

Juli

Guia oficial

Juli és llicenciat en Geografia i Història i guia oficial habilitat per la Generalitat de Catalunya. Parla diversos idiomes amb facilitat que ha après al llarg dels seus quinze anys d'experiència acompanyant els visitants estrangers. És alhora un excel·lent guia per al públic local, per l'ampli coneixement que té del territori que trepitja i dels monuments que explica. Estem segurs que serà capaç de contestar qualsevol pregunta que se li plantegi. És una persona molt culta, amable, amant de l'esport i la natura.

CONTACTE

Danahe

Guia Oficial

Danahe és llicenciada en Humanitats, especialista en Història de l'Art i parla diversos idiomes. Fa vint anys que es dedica a la professió de guia, tant acompanyant els visitants als seus viatges per Europa i el Nord d'Àfrica, com fent visites culturals i naturals a Catalunya per a tot tipus de públic. És guia habilitada per la Generalitat de Catalunya i la seva feina ho fa amb passió. És una persona empàtica i extravertida que farà el possible perquè gaudeixis de les visites.

CONTACTE

Cristian

Guia Oficial

Cristian és llicenciat en Història, està especialitzat en història antiga. A més de guia, ofereix conferències i cursos d'història per als locals. Fa deu anys que es dedica a allò que més l'apassiona, guiar el públic local per Europa i també a Catalunya. Les seves visites temàtiques us faran gaudir, ja que sempre busca impressionar el visitant. La curiositat és insaciable i no deixa de preparar noves rutes per a tu. Li agrada compartir els seus coneixements de manera entretinguda; té una personalitat extravertida i alegre.

CONTACTE
Open chat