Guiding en anglès

Descobrim el Barri Gòtic*

Si hi ha un espai a Barcelona que resumeix millor la seva història, aquest és l’anomenat barri gòtic. Durant l’edat mitja Barcelona era una de les ciutats més importants del Mediterrani. Des del seu port sortien i entraven infinitat de vaixells carregats de tot tipus de productes i gent. Aquesta esplendor econòmica va quedar reflectida en una esplendor política i artística. Us convidem a fer un recorregut pel barri gòtic de Barcelona: carrer del Bisbe, plaça del Rei, Palau Reial, carrer Montcada o la catedral i l’església de Santa Maria del Mar són alguns dels punts que visitarem seguint la pista d’aquest període històric tant important a la història de Barcelona.

Recomanat per Primària i fins a 2n ESO

El Pla Cerdà: el projecte de l’Eixample i el Modernisme*

Segons l’escriptor i primer biògraf d’en Manuel Angelón, Cerdà “pensà com un savi demostrà com un matemàtic i sentí com a un nen... Cerdà era, permeteu-me la frase, un home algebraic”. L’ enginyer de camins Ildefons Cerdà, es va avançar varies dècades als que, fins aquell moment, havien estat els fundadors de l’urbanisme modern. En molts aspectes, ell va anar més enllà de quants arribaren després; va ser capaç d’analitzar amb profunditat conceptes bàsics com urbs, carrer o illa. Englobat en el modernisme, moviment artístic que tingué un especial floridament a la ciutat de Barcelona del que podrem gaudir durant el nostre recorregut.

Recomanat per Primària i fins a 2n ESO

Descobrim el Park Güell*

Visitarem el parc més popular de Barcelona, dissenyat per l'arquitecte Antoni Gaudí fa més de cent anys. Sabrem els motius pels quals es va dur a terme aquest projecte, qui el va pagar, coneixerem l'estil i les novetats arquitectòniques de Gaudí i, descobrirem moltes anècdotes interessants relacionades amb el parc.

Recomanat per Primària i fins a 2n ESO

Arts i oficis a Barcelona*

Barcelona és una ciutat que va adquirir una important prosperitat econòmica a l'Edat Mitjana gracies al comerç i .als gremis que hi treballaven perquè això fos possible, un altre període gloriós va ser des de finals del segle XIX fins a principis del segle XX quan, gràcies a l’arquitectura modernista, artesans de diferents disciplines treballen per a fer habitables els nous immobles.. Avui dia, podem dir que som una important ciutat de productes “handmade”, gràcies a la llarga tradició de productes manufacturats que tenim. La visita consisteix en fer un recorregut pels principals oficis artesanals del passat i del present.

Recomanat per Primària i fins a 2n ESO

Visita la Colònia Güell*

L’ itinerari consisteix en un recorregut per la colònia Güell i la cripta disenyada per Antoni Gaudí (si es desitja). Esbrinarem per què Eusebi Güell va traslladar la fàbrica de Sants a Santa Coloma de Cervelló, com vivien els operaris, de quins serveis disposaven, etc... en definitiva, conèixer la vida quotidiana d'aquells treballadors. És una visita totalment complatible amb un recorregut pel parc agrari del Llobregat.

Recomanat per Primària i fins a 2n ESO

PASSEJADES

ART I PATRIMONI

CIUTATS

SOCIOLOGIA CULTURAL

Preu promocional fins el gener 2022, per grup Bombolla: 250€

EL PREU INCLOU EN TOTS ELS CASOS:

  • Guia oficial durant tot el recorregut.
  • IVA.
  • Preu per un grup bombolla màxim de 25 alumnes.
  • Suplement extra fins a un màxim de 30 participants: 5€ per alumne.
  • Gratuït pel professorat acompanyant.

EL PREU NO INCLOU EN TOTS ELS CASOS

  • El cost de les entrades en edificis, museus, fàbriques…
  • El  cost de radio guia per a cada alumne, que té un preu de 3€ només per la ràdio i portant ells els auriculars.
  • El transport si fos necessari, que corre a càrrec del centre.
TENS DUBTES?

Contacta amb nosaltres

    Open chat