ALTRES SERVEIS

Al llarg de més de 30 anys, l’equip de Guiding ha viatjat per tot Europa, i el Món i això ens ha permès conèixer profundament els establiments, guies, serveis que poden ser del vostre interès. Si necessiteu un servei específic, ràpid i de qualitat, estarem encantats d’oferir-vos tot tipus de serveis que pugueu necessita.

NECESSITES NOMES L’ AVIÒ?

T’ACONSEGUIREM EL MILLOR

Escriu un correu indicant:

Data de sortida
Data de tornada
Nº passatgers majors de 12 anys
Ciutat sortida
Ciutat arribada

CONTACTA

NECESSITES UN AUTOCAR?

Treballem amb moltes companyies d’autocars, tant d’aquí com de la resta d’Europa. Si necessites fer un viatge amb un conductor expert, i de tracte amable contacta amb nosaltres.

Escriu un correu indicant:

Dia sortida
Dia arribada
Itinerari
Nº participants totals

CONTACTA

NECESSITES NOMÉS ALLOTJAMENT?

Coneixem moltíssims tipus d’allotjament, preparats per a joves, segur que et trobarem el que necessites contacta amb nosaltres.

Escriu un correu indicant:

Dia arribada
Dia de sortida
Nº alumnes
Nº professors
Nº conductors
Règim :
- AE: allotjament i esmorzar
- MP: allotjament , esmorzar i sopar
- PC: allotjament, esmorzar , dinar i sopar

CONTACTA

NECESSITES SERVEI DE CATERING?

Et buscarem els millors establiments o serveis de càtering, que puguis necessitar durant el teu viatge. Tenint en compte tot tipus d’al·lèrgies o necessitats dels participants.

Escriu un correu indicant:

Data del servei
Localitat
País
Esmorzar (sí o no)
Dinar (sí o no)
Sopar (sí o no)
Pícnic (sí o no)

CONTACTA

GUIES

Treballem amb molts guies d’arreu en català que estaran encantats d’acollir-vos a la seva ciutat i ensenyar als vostres alumnes la mateixa.

CONTACTA

ACTIVITATS ESPORTIVES, TEATRES,MUSICALS, MUSEUS I D’ALTRES

Us podem ajudar a contractar tot tipus d’activitats a realitzar durant el vostre viatge.

CONTACTA

ASSEGURANÇES

És important que quan es viatge tothom porti l’assegurança que necessita. Quan la necessitem es de gran ajuda. Tots els nostres viatges porten l’assegurança inclosa perquè considerem que es importantíssim pels nostres alumnes.
Si en necessiteu consulteu-nos

CONTACTA

INFORMACIÓ SOBRE LES NORMATIVES COVID-19 A ESPANYA I EUROPA

octubre 11, 2021

x

En aquests moments ja es poden reiniciar els viatges, però cal estar informat de les normatives en vigor de cadascuna de les destinacions a les quals vulguem viatjar.   Aquestes normatives es modifiquen constantment i per això volem donar-vos diferents enllaços a webs oficials que us poden ser d’utilitat. Per tal de viatjar tranquils us suggerim […]

LLEGIR MÉS

NOVA ACTUACIÓ DE CAIRE SOCIAL PER LES ESCOLES

octubre 10, 2021

x

Guiding forma part del grup BIOSPHERE com a agència que tracta de millorar el turisme responsable.   Un dels nostres objectius d’aquest curs és col·laborar amb les nostres escoles perquè tots els alumnes puguin gaudir del viatge amb els seus companys. Per aquest motiu els alumnes amb necessitats especials, que necessitin fer el viatge acompanyats […]

LLEGIR MÉS
Open chat